خواص و موارد مصرف:

 
کاهش وزن و چربی سوزی
برطرف کردن زود انزالی
ضد سرطان
رفع چربی کبد
درمان دیابت
درمان زگیل تناسلی
کاهش فشار خون
محافظت کننده عصبی
ضد سرطان
ضد چاقی
تقویت سیستم ایمنی بدن
محافظت کننده سلولهای کبدی
عفونت های رحمی
بیماری های ریوی
 
 
 
ویژگی های محصول :
 
وزن بسته : 170 گرم
مناسب جهت : برای کاهش وزن و کبد چرب و زود انزالی
زمان مصرف : روزانه یک تا سه نوبت
شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک (پس از باز شدن درون یخچال)
 
 
 
 
 
نحوه و زمان مصرف :
 
استفاده از سیر سیاه با شکم خالی و قبل از خوردن وعده‌های غذایی تاثیر آن را بیشتر‌ می‌کند. به این منظور توصیه‌ می‌شود روزانه بین ۱ تا ۳ عدد سیر مصرف شود. همچنین از آن به عنوان طعم‌دهنده و چاشنی در انواع غذاها استفاده‌ می‌شود. گنجاندن این محصول در وعده‌های غذایی به سلامتی شما کمک شایانی خواهد کرد.
 
 
 
موارد منع مصرف:
 
در صورت مصرف داروی ضد انعقاد با پزشک مشورت کنید.
 
زنان باردار و خانم هایی که نوزادان زیر شش ماه دارند.
 
سیر سیاه در اصفهان از مواد بسیار پر مصرف می باشد و از سیر سیاه در اصفهان برای درمان انواع بیماری های سخت و بدخیم استفاده های زیادی می شود.
 
خرید و تهیه سیر سیاه در اصفهان
 
 
 
در این مقاله قصد داریم در ارتباط با سیر سیاه در اصفهان و همچنین قیمت سیر سیاه در اصفهان مطالبی را برای شما عزیزان بازگو کنیم امیدواریم که بتوانیم نظر شما را به این مقاله جلب نماییم.
 
سیر سیاه چیست؟
در این ارتباط باید گفت که سیر سیاه همانطور که از اسمش پیداست سیاه رنگ بوده و در واقع از تخمیر همان سیر معمولی در دما، حرارت و رطوبت معین دچار تخمیر شده و تبدیل به سیر سیاه می شود که دارای خواص دارویی بسیار زیاد می باشد. توجه داشته باشید در تهیه ی سیر سیاه، سیر معمولی را حدودا ۵۰ تا ۹۰ روز تحت درجه حرارت حدودا شصت تا هفتاد و هفت درجه ی سانتی گراد نگه داری می کنند. در این مدت سیر دچار تخمیر شده و رنگ و یک سری از خصوصیات آن دچار تغییر می شود به گونه ای که حالت ژله ای پیدا کرده و طعم شیرینی را به خود می گیرد همچنین بوی آن نیز بسیار تغییر کرده و با سیر معمولی بسیار تفاوت پیدا می کند.
 
از سیر سیاه در اصفهان به وفور به عنوان طعم دهنده و ادویه در غذا های مختلف استفاده می شود، همچنین از آن به عنوان یک داروی ضد خواب و انرژی زا نیز استفاده می کنند چرا که این داروی گیاهی به علت وجود یک سری مواد در خود، متابولیسم بدن را افزایش داده و انرژی در دسترس بدن را افزایش می دهد. جالب است بدانید که نخستین بار کره ای ها این داروی گیاهی را کشف کردند و از آن در نوشابه های انرژی زا نیز استفاده می کنند.
 
کشور های بسیاری وجود دارند که مدتی است شروع به تولید و پرورش این داروی بسیار مفید و پرخاصیت کرده اند مانند کره جنوبی، ژاپن، تایلند و چین که این ماده را به عنوان غذای سنتی استفاده می کنند.
 
سیر سیاه در اصفهان
 
طی فرآیند تخمیر علاوه بر اینکه خصوصیات ظاهری سیر دچار تغییر می شود، خصوصیات درونی و ترکیبات سازنده ی آن نیز دچار تغییر می شود به عنوان مثال میزان آنتی اکسیدان آن بسیار بیشتر می شود و این امر باعث ایجاد خاصیت ضد سرطانی در سیر می شود به گونه ای که بسیاری از متخصصان و پزشکان طب سنتی این سیر را به عنوان یک داروی گیاهی ضد سرطان معرفی کرده و برای بیماران تجویز می کنند.
 
سیر سیاه به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد به عنوان یک داروی گیاهی ضد سرطان معرفی شده به گونه ای که تقاضا برای تولید آن بسیار افزایش یافته است. سیر سیاه در اصفهان به وفور تولید می شود و کسانی که تمایل به خرید و تهیه ی این داروی گیاهی بسیار ارزشمند و مفید دارند می توانند با مراجعه به سایت های معتبر اقدام به سفارش و خرید این سیر کرده و از آن استفاده نمایند.