خواص سیر سیاه در مقاله های دانشگاهی بین المللی

 
سیر سیاه در مقایسه با سیر خام، آب و رطوبت کمتری دارد که باعث بهبود و تقویت خواص غذایی و آمینو اسیدهای موجود در آن میشود. طعم آن در مقایسه با سیر خام بسیار شیرینتر بوده و هضم آن بسیار راحتتر است. به دلیل آلیسین کمی که دارد برای افراد گرم مزاج بسیار مناسبتر بوده و به دلیل از بین رفتن سولفور که دلیل اصلی بو و طعم تند سیر  می باشد مصرف آن منجر به بوی بد دهان نمیشود.
 
خوب است که بدانید در سیر خام (سفید) موادی وجود دارد که مانع جذب کامل مواد مغذی موجود در سیر می شود اما وقتی که سیر تخمیر شده و تبدیل به سیر سیاه می شود، مقدار مواد مغذی موجود در سیر که با زیست بدن سازگارترند بیشتر می شود و همین موضوع منجر به افزایش جذب این مواد معذی در بدن می شود.
 
خواص سیر سیاه به مواردی که ذکر شد محدود نمی گردد و در طی فرآیند تبدیل سیر خام به سیاه، پروتئین و فیبر و مواد معدنی خاصی مانند زینک، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و سلنیوم موجود در سیر افزایش پیدا میکند که همین موضوع باعث شده تا سیر سیاه نسبت به سیر سفید مغذی تر بوده و ارزش غذایی بالاتری هم داشته باشد.
 
جالب است بدانید که سیر سیاه در مقایسه با سیر خام PH پایینتری دارد و کمی خاصیت اسیدی بیشتری دارد.
 
بلک گارلیک
 
تاثیر بر بیماریها
خواص سیر سیاه موجب تاثیر آن بر طیف وسیعی از بیماری ها می گردد. طبق تحقیقات علمی دانشگاهی صورت گرفته بر روی سیر سیاه مشخص شده است که مصرف آن میتواند تاثیرات مثبت و قابل قبولی بر پیشگیری از بیماریهای مختلف داشته باشد.
مصرف سیر سیاه میتواند برای بیماریهای زیر بسیار مفید بوده و خواص پیشگیری کنندگی هم داشته باشد:
 
دیابت نوع دوم
سزطان
بیماری های قلبی و عروقی از جمله فشار خون بالا و کلسترول
بیماری ها و مشکلات کبدی
آرتریت و روماتوئید
بیماری های خود ایمنی
بیماری های ریوی
انواع حساسیتها
انواع التهابات درونی بدن
آلزایمر
بیماریهای مغز و اعصاب و عملکرد و ادراک ذهن
بیماری های ویروسی
عفونت های رحمی
همچنین اثبات شده است که مصرف سیر سیاه میتواند به عنوان یک ماده ی غذایی ایده آل و ارزشمند برای کاهش وزن و چربی سوزی طبیعی بسیار مفید و موثر باشد و نه تنها میتواند به کاهش وزن کمک کند بلکه میتواند باعث ضعیف شدن و برطرف شدن توده های لیپیدی و چربی درون بدن نیز بشود و در کاهش کلسترول بد نیز تاثیرات مثبتی داشته باشد.
 
از طرفی به دلیل اثر محافظت کنندگی عصبی که دارد میتواند تاثیرات مثبت بسیاری بر روی حافظه و سیستم اعصاب داشته باشد و بابهبود عملکرد آن از تغییر ساختار نورونها از قشر جلویی مغز جلوگیری کند. و همچنین باعث بهبود هماهنگی فعالیت ماهیچه‌ها بشود.
جالب است بدانید که تأثیر سیر سیاه بر روی حفظ سیستم عصبی از التهاب و تأثیرات مثبت آن بر روی بیماری آلزایمر و بهبود اختلال شناختی یا ادراک اثبات شده است.
 
نکته ی حائز اهمیت دیگری که در رابطه با مصرف سیر سیاه وجود دارد این است که مصرف این ماده ی ارزشمند ویروس ها، قارچ ها، باکتری ها و میکرو ارگانیسمهای مضر درون بدن را کاهش میدهد و با از بین بردن عفونت ها میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و همچنین میتواند در کاهش بیماریهای التهابی مانند آرتروز و یا التهاب روده تاثیرات مثبت بسیاری داشته باشد.
همچنین مصرف سیر سیاه میتواند مقاومت بدن به انسولین را کاهش دهد که این موضوع برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
 
جالب است که بدانید طبق تحقیقات انجام شده بر روی سیر سیاه اثبات شده که اِس اَلیل سیستین موجود در آن میتواند در کاهش تومورهای سرطانی و مرگ سلولی در سلولهای سرطانی تاثیرات قابل توجهی داشته باشد و هم اکنون تاثیرات مثبت آن بر روی سرطانهای ریه، پستان، معده و روده ی بزرگ به اثبات رسیده است.
 
ناگفته نماند که مصرف بیش از حد سیر سیاه میتواند باعث آسیب رسیدن به دستگاه گوارش شود پس در مصرف آن دقت کنید و به اندازه این محصول را مصرف کنید.
البته طریقه ی صحیح مصرف و دوز مصرفی این محصول توسط مشاورین ما به شما عزیزان گفته می شود.