همه چیز درباره خواص و فواید سیر سیاه

سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی موادمغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد.
 
مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است .
 
سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید ریشه پیدایش سیر سیاه کاملا مشخص نیست برای همین ما تنها به بیان فواید آن بسنده می کنیم.
 
 
سیر سیاه برای چه چیزی مفید است؟
سیرسیاه خواص بیشماری دارد که در این میان چند نمونه از آنها را بیان می کنیم :
 
خواص سیر سیاه به عنوان آنتی بیوتیک ادرارآور
سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم قوی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنال است و ۱۸ از۲۰ امینو آسید موردنیاز بدن را تامین میکند .خواص آن ۱۰برابر بیشتراز سیر تازه است چون از بروز بیماری های قلبی جلوگیری و فشارخون را کاهش می دهد وخون رارقیق می کند همچنین حملات قلبی ولخته های خونی و تراکم پلاکت های خونی را کاهش میدهد.
 
 
خواص سیر سیاه برای بیماران کلیوی
ادرار آور بسیار خوبی است ، این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم وحفظ اب دربدن رنج میبرندتوصیه میشود.
 
 
لاغری با سیر سیاه
کلاژن سازی پوست دیگر خواص سیر سیاه است
 
کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.
 
سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
 
 
سیستم دفاعی را بهبود می بخشد
اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن است اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها بیاستید.
 
باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران وآنهایی که می خواهندمقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یاکمبود خواب مبارزه میکند.
 
بهترین آنتی اکسیدان است 
بدون شک سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری می کند وبه زودودن رادیکال های آزادکه موجب بیماری های زیادی می شود کمک می کند.
 
سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد.
 
 
خوردن سیر سیاه مثل نسخه طبیعی درکاهش استرس موثراست اعصاب راآرام و بابی خوابی و بدخلقی مبارزه میکند.
 
از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد.
 
همچنین بخوانید تاثیرات شگفت انگیز کرم لازان (از بین برنده لکه های پوستی و جای جوش )
 
 
بهترین زمان مصرف سیرسیاه :
روش رایج مصرف سیرسیاه در میان کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی ۱ تا ۳ بوته را روزانه با شکم خالی میل کنید.
 
تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید.
 
 
نکته:
قبل از استراحت هیچ وقت سیر نخورید چون انرژی زااست و موجب بی خوابی می شود.
 
ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.
 
اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید.
 
سیرسیاه رامیتوانیددردمای منزل داخل پلاستیک شیشه طولانی مدت نگه دارید.