-نحوه استفاده از هات چاکلت در نوشیدنی قهوه موکا:

همان طور که قبلا گفته شد در تهیه موکاچینو از شکلات های مختلف و متنوعی استفاده می شود که یکی از این گزینه ها استفاده از پودر های شکلات است. یکی از بهترین و رایج ترین پودر های استفاده شده، پور هات چاکلت است و همچنین باید به این موضوع دقت زیادی کنید که از این مودر نباید به طور مستقیم استفاده کرد زیرا باید بهم زدن و نامتوازن کردن طعم قهوه شما می شود.

برای این کار باید ابتدا هات چاکلت را در مقداری آب گرم کاملا میکس و ترکیب کنید و در ادامه از آن برای تهیه قهوه خود استفاده کنید و یکی از مناسب ترین نوع هات چاکلت برای استفاده در قهوه موکا هات چاکلت شرکت کلاسنو می باشد که دارای کیفیت مناسب و بسیار خوبی است.

 
طرز تهیه قهوه موکا فوری چگونه است؟

قهوه ای موکا را می توانیم به دو روش تهیه کنیم، روش اول:
مرحله اول:

ابتدا پودر شکلات و پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و دقت کنید که مقداری آب جوش اضافه کنید که حالت شیره ای و کاراملی پیدا کند. همچنین در این مرحله می توانید از سس های شکلات آماده استفاده کنید و یا اگر دوست داشته باشید که قهوه ترک موکا شما طعم تلخ تری داشته باشد به جای پودر شکلات چند تکه شکلات تلخ را به روش بنماری حل کنید و به مخلوط اضافه کنید.

برای بنماری کردن تکه های شکلات و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات به خوبی و کامل آب شود ولی باید به این نکته دقت کنید که ظرف حاوی شکلات با آب جوش تماش نداشته باشد و زیادی روی حرارت قرار نگیرد زیرا باعث می شود که طعم آن عوض شود و اگر ماکروویو هم دارید می توانید از آن هم برای این کار استفاده کنید.
مرحله دوم:

در این مرحله باید موکاچینو را آماده کنید و برای این کار توصیه می شود از قهوه اسپرسو استفاده شود اما اگه طمع تلخ اسپرسو را دوست ندارید می توانید از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنید و برای تهیه قهوه مارک موکا اگر دستگاه قهوه جوش دارید استفاده کنید.

مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کرده و در ظرف بالایی پود قهوه مخصوص قهوه فوری موکا را بریزید به مقداری که کامل پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و همچنین می توانید در مخزن پایین آن کمی آب سرد بریزید تا قهوه مدل موکا شما نسوزد و طعم آن عوض نشود.

ولی اگر دستگاهی ندارید که قهوه درست کنید در یک شیر جوش و یا هر ظرف دیگری انجام بدهید، فقط کافی است پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که شروع به کرد به جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید.

 
-مرحله سوم:

در این مرحله باید شیر را بجوشانید ولی نباید زیادی بجوشد و فقط به دمای جوش برسد کافی است.همچنین می توانید مقداری شیر را نیز برای درست کردن کف شیر و تزئین نگه دارید.
-مرحله چهارم:

حالا که همه موارد را آماده شده است کافی است آنها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه های موکا حرفه ای نزدیک شود. در ابتدا سس شکلاتی که اماده کرده اید را داخل لیوان بریزید. به آن قهوه خوش عطر را اضافه کنید و سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید. ودر آخر می توانید کف شیر را درست کرده و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین تزئین کنید.

6
روش دوم درست کردن قهوه کافی موکا:
مرحله اول:

در ابتدا باید قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار داده تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم:

شیر را داغ کرده و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تادر شیر به خوبی حل شود.

مرحله سوم: شکر، قهوه موکا و خامه را به شیر اضافه کنید و دائما روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیط شود. بعد از آن در هر لیوانی که دوست داشتید بریزید و اگر دلتان خواست با دارچین، وانیل و خامه تزئین کنید.

 

 

منبع نوشته ها