سیر سیاه درجه 1 از تخمیر سیر سفید در دما و رطوبت مشخص، بدون استفاده از هیچگونه افزودنی بدست می‌آید. بر خلاف سیر خام، بافت نرم و ژله مانند و مزه‌ای شبیه انجیر دارد. سیر سیاه  قدرت آنتی اکسیدان بالایی در مقایسه با سیر خام دارد. بنابراین افزایش اثرات مفید آن در مقایسه با سیر خام به میزان قابل توجهی است.

 
خواص سیر سیاه
ضد سرطان
 
کاهش فشار خون
 
درمان دیابت نوع دو
 
محافظت کننده سلول‌های کبدی
 
کاهش کلسترول
 
بهبود یبوست
 
کمک به بهبود التهاب گلو
 
نوانای هضم بالا
 
ضد چاقی
 
بهبود گردش خون
 
آنتی بیوتیک ادرارآور
 
پیش گیری از پیری زودرس
 
کمک به کاهش استرس
 
محافظت کننده سلول‌های کبدی
 
تقویت سیستم ایمنی بدن
 
محافظت کننده عصبی
 
بهبود فشار خون
 
موارد مصرف دارویی سیر سیاه
سیر سیاه سرشار از ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها،پلی فنول، فلاونوئید و آمینو اسید است، منبع غنی فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم و ویتامین C است. از طعم منحصر به فرد و بافت نرم و ترش و شیرین این سوپر فود لذت ببرید. بهترین جایگزین انواع سیر ترشی‌هاست که می‌توانید بدون در نظر گرفتن بوی سیر از این طلای سیاه استفاده کنید.
 
 
طرز استفاده
شما می‌توانید برای مصرف 1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده‌های صبحانه خود با نان میل کنید. بهتر است این طلای سیاه را قبل از استراحت مصرف نکنید. چون به دلیل خاصیت انرژی‌زایی که دارد، ممکن است موجب بی خوابی شود. توصیه می‌شود ورزشکاران بوته‌های سیر را به وعده‌های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین‌های ورزشی میل می‌کنند.